Apple iPhone 8 Plus

iPhone 7 Plus var en rejäl succé när den kom, och efterföljaren är ingen mindre än iPhone 8 Plus! Precis som sin föregångare är telefonen utrustad med en respektingivande skärm på 5,5 tum, men denna gången i form av en helt ny Retina HD-skärm med knivskarp skärpa.

Nytt för iPhone 8 Plus är True Tone-tekniken som kommer inbyggd, vilket är en teknik som justerar vitbalansen i färgåtergivningen för att matcha det omgivande ljuset.

Innanför huven hittas även Apples senaste chip, A11 Bionic, som garanterar en prestandaupplevelse utöver det vanliga. Kameran har likt vanliga kameror en optisk zoom, och inte bara en digital. Detta gör att zoomade bilder blir oerhört mycket skarpare än innan!

Apple iPhone 8 Plus har en baksida helt i glas, vilket ger ett otroligt intryck av kvalitet och klass. Det medför dock vissa risker, så som sprickor och tråkiga repor. Detta har vi hjälpmedeln mot! Här hittar du en mängd av snygga och trendiga tillbehör och mobilskydd för din iPhone 8 Plus. Välj bland stiliga mobilskal, praktiska plånboksfodral eller en mix av de båda - flipfodral. Stilrent, färgglatt eller både och - vi är övertygade om att du kommer att hitta ditt nästa favoritskydd här!